dimecres, 30 d’octubre del 2019

BUNYOLADA SOLIDARIA


BUNYOLADA PEL MEDI AMBIENT !!
Benvolgudes famílies,
des del Ceip Son Oliva i l'AMIPA del centre enguany volem col·laborar en la defensa del medi ambient de Mallorca. Donarem el nostre suport al GOB entitat emblemàtica en la defensa del mediambient a les Illes.

Per aquest motiu dijous 31 d'octubre farem una «BUNYOLADA PEL MEDI AMBIENT». Mestres, membres de l'AMIPA i famílies farem bunyols durant el matí. Tots els alumnes de l'escola podran veure la seva elaboració i menjar-ne.

A partir de demà i fins dia 31 els alumnes que vulguin participar en aquesta acció solidària i menjar-ne podran fer les aportacions de mínim 1'50 € que recolliran els tutors/es.

Els diners recaptats aniran destinats a un dels projectes mediambientals del GOB que és la recuperació de la Milana, au autòctona de l’illa en perill d’extinció. A més a més els alumnes coneixeran l’associació i el seu compromís històric en la defensa de la biodiversitat de les Illes.
Si algun pare o mare, padrí/na, familiar o amic volgués col·laborar en fer bunyols amb nosaltres ho pot comunicar a secretaria, us ho agrairíem molt!


TEMPS DE BUNYOLS AL
CEIP SON OLIVA!!