divendres, 21 de maig del 2021

XVIII CURSA SOLIDÀRIA. NNST (ningun niño sin teràpia)



Benvolguts pares i mares

El proper divendres 28 de maig es realitza a l'escola la Cursa Solidària “Cap infant sense teràpia”. La recaptació de fons aniran destinats a l’Associació NNST per aconseguir accés a teràpies gratuïtes i de qualitat.

Cada alumne participant cerca “patrocinadors” entre els seus familiars i coneguts. Els seus patrocinadors es comprometen a donar “x” diners per l’esforç solidari del nin/a. El mínim que pot aportar cada nin/a és de 0.50 euros fins a un total màxim de 2 euros de recaptació final. Els patrocinadors apunten al carnet del corredor de l’infant el seu nom i la quantitat que aporten.

Exemples: L’avi decideix donar 1 euro, la mare 0,50, el nin recapta un total de 1,50 euros. El pare dona 1 euro, la mare 1 euro, la nina recapta un total de 2 euros.

Després l’alumne dóna els diners aconseguits als tutors corresponents (mai pot superar els 2 euros) i els tutors els lliuren a secretaria perquè posteriorment es faci l’ingrés a l’Associació NNST . La cursa és en horari lectiu.

EL DIA DE LA CURSA, TOTS HEM DE DUR CAMISETA BLANCA. També es vendran polseres i xapes... a les 9 i les 13.50h a una paradeta a l’entrada de l’escola.

HORARI:

 de 9.30 a 10.20.- 5è i 6è (50’)

 de 10.30 a 11.30.- INFANTIL (60’)

 de 11.50 a 12.50h.- 1r i 2n (60’)

 de 13 a 13.50h.- 3r i 4t (50’)


ORGANITZACIÓ:

  • Distribuïrem diferents zones al pati/porxo per cada grup - classe.

  • Correrem amb el nostre grup estable

  • L’avituallament es farà a l’aula (consisteix en una bossa per cada infant que dur una fruita, aigua i un dolç)

  • Al porxo de l’entrada, el dia abans i durant tot el matí, hi haurà la zona de photocall per fer la foto de grup quan el/la mestra ho consideri.

  • Al carrer hi haurà venda de merchandising de l'associació de NNST